EFFICIENCY & UPTIME

Met de hoogste uptime worden de grootste besparingen gerealiseerd. Het MAN Uptime Concept garandeert maximale betrouwbaarheid, maximale uptime en uiteraard een uitstekende after sales dienstverlening. Dit resulteert in uitzonderlijk lage bedrijfskosten en is hiermee dé sleutel tot de winstgevendheid.

• >10% lager brandstofverbruik • 3% lagere R&O kosten • Maximaal laadvermogen.

MAN SERVICECARE

Proactief onderhoudsmanagement met MAN ServiceCare betekent dat dankzij tijdige planning van onderhoudsafspraken er meer voertuigen tot uw beschikking staan. Per e-mail ontvangt u berichten over toekomstige onderhoudsafspraken. Het resultaat zijn uitstekend onderhouden voertuigen, maximale voertuigbeschikbaarheid, verminderd brandstofverbruik en een vergemakkelijking van de dagelijkse business.

MAN DRIVER APP

De MAN Driver-app vereenvoudigt de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur, zoals de pre-departure check, de MAN dealerzoekfunctie en diverse snelstartgidsen voor schakelaars en controlelampjes in de truck via de scanfunctie. Via de smartphone van de chauffeur kan relevante informatie naar de voertuigparkmanager worden gestuurd.

MAN SMART SOLUTIONS

Pro-actief onderhoud en geoptimaliseerd wagenparkbeheer en analyse verhogen uptime en reduceren dus kosten. MAN biedt exclusief voor MAN-voertuigen op maat gemaakte, digitale oplossingen voor wagenparkbeheer, onderhoudsmanagement en chauffeursondersteuning.