DE BESTE WERKPLEK DIE JE KUNT BEDENKEN

Meer gemak en veiligheid voor de chauffeur én medeweggebruikers. Met een scala aan innovatie assistentiesystemen biedt de nieuwe MAN bouwtruck de beste werkplek die je kunt bedenken. Wat te denken van ACC Stop & Go, blinde hoek-waarschuwingssystemen, Lane Guard Support of ComfortSteering?

Turn assist en Lane change support.

Waarschuwingssysteem voor blinde hoek

Deze nieuwe MAN veiligheidssystemen o.b.v. radartechnologie, waarschuwen de chauffeur voor per- sonen en/of voertuigen die zich in de blinde hoek van de truck bevinden:

"De beste werkplek die je kunt bedenken"

Turn assist

Turn Assist waarschuwt de chauffeur in een vroeg stadium als hij rechtsaf wilt slaan en tegelijkertijd een fietser van rechts nadert. Het systeem waarschuwt de chauffeur akoestisch én via de LED-waarschuwingslichten in de A-stijl aan de bijrijderszijde van de truck.

Lane change support

Lange Change Support waarschuwt de chauffeur in een vroeg stadium als hij van rijstrook wilt veranderen en tegelijkertijd een ander voertuig in de gevarenzone nadert. Het systeem waarschuwt de chauffeur akoestisch en via de LED-waarschuwingslichten in de A-stijl aan de bijrijderszijde óf de bestuurderszijde van de truck.

Easycontrol

De belangrijkste voertuigfuncties zijn eenvoudig te bedienen door het bedieningspaneel aan de binnenzijde van het bestuurdersportier. Ook na in het instappen.

Lane Guard Support (LGS) & Lane Return Assist (LRA)

De MAN-rijstrookbeveiligingssystemen bewaken de juiste positie van het voertuig in de rijstrook. LGS waarschuwt de bestuurder voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook met een hoorbaar signaal en LRA grijpt actief in en stuurt het voertuig terug de rijstrook in.