DE IDEALE WERKPLEK

Het hart van de nieuwe MAN Truck Generation is de cabine. MAN introduceert de meest innovatieve werkruimte in een truck ooit. De nieuwe cabine is namelijk geheel gericht op de chauffeur. Immers, comfort in de cabine betekent eenvoudigere arbeidsprocessen en een snellere afwikkeling van uw transportorders. Perfecte voorwaarden voor een nóg betere motivatie bij de chauffeur en dus een investering die elke dag haar vruchten afwerpt. Niet voor niets wordt de nieuwe MAN cabine omschreven als de meest ideale en efficiëntste werkplek. Baanbrekend en uniek in de truckwereld!

“Alles overzichtelijk en binnen handbereik”

OPTIMAAL BEDIENINGSGEMAK MET MAN SMARTSELECT

Met MAN SmartSelect als het centrale Multi Media Truck (MMT) bedieningselement, zet MAN dé norm op het gebied van bedieningsgemak voor de chauffeur. Uniek en baanbrekend in de truckwereld. Met MAN SmartSelect bedient de chauffeur alle benodigde functies waarbij zijn hand op een ergonomische polssteun rust. De MAN SmartSelectnavigatie wordt weergegeven in het MMT-display. Met de SmartSelect bedieningsknop, inclusief twee draairingen, is de chauffeur gegarandeerd van optimaal én veilig bedieningscomfort.

12,3 INCH MEDIA SYSTEM MET FULL APP NAVIGATIE

Het infotainmentsysteem van de nieuwe MAN Truck Generation vormt de spil voor communicatie en ontspanning. Het is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten: van Starter tot Advanced. Het beste zicht hebt u met het 7” of 12,3”-scherm, beide met fantastische HD-resolutie. Snel-keuzetoetsen en een USB-poort behoren tot de basisuitrusting. Vanaf het Advanced-niveau zijn de toetsen vrij configureerbaar en kunnen er maximaal twee smartphones worden gekoppeld.