KRACHTIG & ELEGANT DESIGN

Maar liefst 167.000 uur is besteed aan het ontwerp van de nieuwe MAN. Dankzij de visuele voortzetting van het radiatorrooster op de bumper, de nieuwe koplampunit, de full LED verlichting en het nieuwe, dynamische design van de zijramen en buitendeuren heeft de nieuwe MAN een opvallend krachtig, dominant en tegelijktijdig elegant uiterlijk. Deze karakteristieke elementen visualiseren op indrukwekkende wijze de kenmerken van een leeuwengezicht. Het interieur verrast met een volledig nieuw ontworpen luxueuze werkruimte en creëert een feel-good sfeer. Krachtig, expressief, superieur en tegelijkertijd efficiënt en betrouwbaar. Dat is de nieuwe MAN.

GROTER ZICHTVELD DANKZIJ NIEUWE BUITENSPIEGELBEHUIZINGEN

De buitenspiegelbehuizingen zijn verkleind om het gezichtsveld te vergroten, vooral rondom de A-stijl, zónder het gezichtsveld naar achteren te beperken. Daarnaast zijn de spiegels verder naar achteren verplaatst. Ook het gezichtsveld naar voren is vergroot (onder andere door verlaging van het dashboard) en het indirecte zicht is eveneens verbeterd door een andere vorm van de spiegelglazen. Tot slot, het nieuwe ontwerp van de spiegelbehuizing heeft de aerodynamica nóg verder verbeterd.

12,3 INCH MEDIA SYSTEM MET FULL APP NAVIGATIE

Dit bedieningspaneel bevindt zich aan de binnenkant van het bestuurdersportier. Hiermee kunnen belangrijke functies alsnog eenvoudig worden bediend nadat de chauffeur de cabine heeft verlaten.

NIEUWE GENERATIE CHAUFFEURSSTOELEN

De luchtgeveerde bestuurdersstoel is uitgerust met lendensteun, schouderverstelling en een geïntegreerde hoofdsteun. De draaistoel heeft een 9-traps en gewichtsafhankelijke zithoogteverstelling, inclusief geheugenfunctie, alsmede een snelzakfunctie voor gemakkelijk in- en uitstappen.

ERGONOMISCHE IN- EN UITSTAP

De nieuwe MAN biedt de grootste deuropeningshoek (89°) van alle truckmerken. Ook de instap is het laagst van alle truckmerken en de onderste twee treden zijn vast, volledig antislip en schoenreinigend.